ICT

Onze school bereidt leerlingen zo goed als mogelijk voor op een toekomst in een wereld van moderne technologie. Tegenwoordig kunnen we computers, laptops en andere digitale middelen niet meer wegdenken.

In GO! Basisschool De Driesprong zetten we in op computationeel denken. Het is een vaardigheid waarbij onze leerlingen leren om complexe problemen op te lossen. Hierbij leren onze kinderen computers efficiënt en zinvol te gebruiken. We integreren dit in onze verschillende lessen. Daarnaast leren wij de kinderen ook programmeren en coderen. We doen dit reeds vanaf de kleuterklas en trekken deze lijn door naar het lager.

We willen onze leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op de jobs van morgen. Dat doen we dan ook door modern en kwalitatief onderwijs aan te bieden waarbij ict als middel kan gebruikt worden om leerstof te verwerken.

Een bezoekje brengen?

Kom alles te weten over onze digitale oplossingen en middelen door een afspraak te maken voor een rondleiding via info@de3sprong.be of telefonisch via ons vast nummer 050 72 88 85.

Tuinfeest en opening nieuwe speelplaats

25 Mei 2024